Välkommen till VSK Bandy Ungom
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerås SK Bandyklubb
Fotboll
F17

Tack!
2024-03-17 11:52

Då var säsongens sista aktivitet för F17 genomförd i och med arbetet under finalhelgen. Vi har tillsamans haft en riktigt bra resa i år och skapat många härliga minnen tillsamans. Allt från det stundtals bländadade spelet i World Cup till den fantastiska finaldagen som slutade med ett SM-silver och en trevlig middag.

Vi ledare vill tacka alla spelare för den resa som vi har fått vara med på i år. Dessutom, ett stort tack till alla föräldrar som har stöttat oss under året och lånat ut alla fantasitiska spelare till oss.

Slutligen ett extra stort tack till Astrid, Alice, Ida, Karin och Novalie som nu har gjort sin sista säsong i F17.

Nu påbörjar vi utvärdering av säsongen som har varit och så sakteligen flyttar vi blicken framåt mot 24/25 och en ny resa fylld av nya minnen.

Avslutningsvis vill vi citera delar av Thomas (chat gpt) tal under finalmiddagen.

Så höj era klubbor, VSK. Låt detta silver bli startskottet för vår jakt på guld. Och till Uppsala, njut av ögonblicket, för nästa säsong kommer vi tillbaka starkare, snabbare och hungrigare än någonsin. Uppsala kanske vann slaget, men kriget är långt ifrån över.

Tack för en fantastisk säsong.
Vi ses på isen!
Ledarna F17


Nyhetsarkiv
Tack!2024-03-17 11:52
Finalinformation2024-03-13 11:56
 
Diamantpartner
Guldpartner